DA VINCI COLLEGE

Identiteit voor een betrokken ROC

Het Da Vinci College, een Regionaal Opleidingscentrum met vestigingen in o.a. Dordrecht en Gorinchem, vroeg ons een nieuwe huisstijl plus een communicatie-platform vorm te geven. De huisstijl moest voldoen aan hun kernwaarden; betrokken, ambitieus, professioneel. Immers in de snel veranderende wereld van het onderwijs is imago cruciaal.

De vraag van het Da Vinci College is uitgemond in een intensieve samenwerking. We zijn trots op het resultaat. De betrokkenheid van het Da Vinci College en de medewerkers heeft daarin een belangrijke rol gespeeld. Het Da Vinci College is namelijk geen verzameling studenten en docenten, maar een trefpunt van studenten, medewerkers en de praktijk. Drie pijlers die elkaar treffen en kennis en ervaring uitwisselen – daar ligt de kracht van het Da Vinci College.

  • Da Vinci - Samen da vinci

Samen Da Vinci

De betrokkenheid van het Da Vinci College is goed terug te zien in de fotografie waarbij we studenten, docenten en mensen vanuit de praktijk hebben afgebeeld. Zij dragen met trots de kernwaarden van het Da Vinci College uit. De nieuwe fotografie draagt bij aan een krachtige huisstijl die regionaal goed wordt ontvangen en herkend.

BENIEUWD NAAR DEZE CASE?

Kevin legt graag onze aanpak helder uit, bel gerust!

Kevin Sträter
kevin@krcommunicatie.nl
078-6143102