Dit is wat we doen

Wij creëren aandacht voor merken en maatschappelijke thema’s om zo mensen in beweging te brengen.

Wij geloven in de kracht van communicatie. Met behulp van communicatie laten wij merken groeien. We inspireren mensen en brengen maatschappelijke thema’s effectief onder de aandacht.

Als communicatiebureau zijn we sterk in het doorgronden van een vraag. Vervolgens vertalen we de vraag naar een oplosbare uitdaging.

We denken niet alleen na.

We zijn ook doeners. We maken creatieve ontwerpen waarbij we altijd vanuit de inhoud vertrekken. En we creëren communicatie-uitingen die daadwerkelijk een oplossing brengen.

Naast dit alles blinken we uit in organiseren, in regelen en in plannen. Onze projectmanagers zorgen ervoor dat deadlines worden gehaald, middelen op tijd klaar zijn, campagnes op het ideale moment starten en zelfs de kleinste details kloppen. Daarmee halen we tijdsdruk en zorgen weg. We maken impact. Niet alleen op de doelgroep, maar ook op de agenda en stressmeter van onze opdrachtgever.

Binnen KR onderscheiden we drie belangrijke disciplines;

  • Concept & Design
  • Strategie, Marketing & Support
  • Communicatie

Binnen al deze disciplines is het vertrekpunt een idee. Vanuit daar ontwikkelen wij geschikte middelen. Door onze oplossingsgerichte en middelenonafhankelijk aanpak zijn wij breed inzetbaar. We werken dagelijks aan marketingcampagnes, gedragsbeïnvloeding en strategische projecten.

Onze diensten

Wij zien conceptontwikkeling en design als twee fases waarin een idee groeit tot een concrete vorm.

Lees meer

KR bedenkt, ontwikkelt & realiseert merkstrategieën en campagnes. Wij zijn denkers & doeners.

Lees meer

Communicatie is een manier om mensen in beweging te brengen, om ze te overtuigen of te helpen.

Lees meer

ADAM: All Disciplines / All Media

Het communicatievakgebied is uitdagender en spannender dan ooit. Hoe en waar krijg je als organisatie of merk de aandacht van je doelgroepen te pakken? Wat is er nodig om gezien, gehoord en onthouden te worden? Niet eerder was er zoveel te kiezen. Het is een kunst om de juiste media, momenten en technieken  te combineren tot de perfecte mix voor maximaal effect. Ons vizier is breed, dus hanteren we de ADAM-methode, All Disciplines / All Media.

KR stelt de mediamix samen op basis van de vraag.  Het resultaat staat voorop. Dat betekent dat we een traject met open vizier ingaan en niets uitsluiten. Met de hulp van onafhankelijke specialisten uit alle relevante communicatiedisciplines (zoals onderzoeksbureaus, PR-bureaus, gedragspsychologen, fotografen of webbouwers), werken we aan een optimaal communicatieplan en een perfecte uitwerking. KR is binnen ADAM de spil en het centrale aanspreekpunt. Met name voor grotere ondernemingen, merken en organisaties is de ADAM-methode interessant.