Dit zijn wij

Wij zijn KR communicatie en brengen mensen in beweging. Door aandacht te creëren voor merken en maatschappelijke thema’s.

Ons avontuur is gestart in 1993. Al die tijd zijn we gevestigd in het gezellige Dordrecht. Als team met specialisten zijn wij er om jou (en je merk of organisatie) te voorzien van inspiratie, creativiteit en effectieve communicatie. We combineren frisse energie met een kritische blik en een stevige dosis vakkundigheid. Zo komen we tot creatieve oplossingen en concrete acties met effect en impact.

KR werkt in de werelden van business-to-business, business-to-consumer en overheid.

Ons bureau is nuchter, de mensen die er werken pragmatisch. We steken graag onze handen uit de mouwen. En blinken uit in dingen concreet maken, uitvoeren én oplossen. Het ontzorgen van onze opdrachtgevers zit in ons DNA.

Door de jaren heen hebben we ervaring op gedaan in heel wat sectoren en disciplines. Daardoor kunnen we ons goed in leven in nagenoeg elke materie. We komen snel tot de kern van een probleem of vraagstuk en maken vervolgens een oplossingsgerichte analyse. Soms door in te zoomen, andere keren juist door afstand te nemen. Vervolgens maken we de doorvertaling naar creatieve concepten en sterke adviezen. Altijd hebben we focus op het eindproduct. Stap voor stap begeleiden en adviseren wij onze opdrachtgevers in de route hier naartoe.

Met veel van onze opdrachtgevers werken we al jaren samen. Daar zijn we hartstikke trots op.

Op zoek naar communicatieKRacht…?

Het liefst verdiepen wij ons iedere dag in nieuwe materie. Maken we klanten blij. Door ze een stapje voor te blijven. Door ze te verrassen met een creatief concept. Door onmogelijke timings te halen. Wij houden wel van een uitdaging op creatief of organisatorisch vlak.

Heb jij zo’n uitdaging waarmee je graag aan de slag gaat? Of is jouw merk of maatschappelijk thema toe aan creativiteit met effect? Laten we dan eens afspreken.

Ons team

Ingrid Kouwenhoven

Managing Partner

Tinja Kamp

Managing Partner

Joost van Rouwendaal

Creatief DTP-er

Laura van de Giessen

Project/Account Manager

Kevin Sträter

Creative Lead

Charlotte Portielje

Project Manager

Julia Klingeman

Jr. Project Manager

Saskia van Duyn

Jr. Project Manager

Michel Kokshoorn

Strategic Account Advisor

Wouter van Rensen

Grafisch vormgever

Ramon Snoek

Grafisch vormgever

Corrie Gooshouwer

Administratie