Alpro

Continue zichtbaarheid voor Alpro

Samen groeien

Bijna twintig jaar geleden startte onze samenwerking met Alpro. Toen was het nog een relatief klein merk. De eerste commercials met Floortje Dessing gaven Alpro daarna snel nationale bekendheid. Inmiddels is de koploper in plantbased zuivelproducten uitgegroeid tot een sterk internationaal merk. Nog altijd mogen wij een bijdrage leveren aan de groei van dit mooie bedrijf en daar zijn we trots op.

Bewust bouwen aan een aantrekkelijk merk

Consumenten eten en leven steeds bewuster. Alternatieven voor zuivel groeien nog steeds in populariteit. Alpro stond met haar assortiment veelzijdige plantaardige producten aan de wieg van dit segment en is uitgegroeid tot autoriteit in het schap. Juist in een sterk groeiende markt met steeds meer concurrentie is optimaal zichtbaar zijn, cruciaal. Daarom ondersteunen en ontzorgen wij Alpro met opvallende marketinguitingen die het merk op de winkelvloer én in het out-of-home kanaal promoten. Zo beïnvloeden we de merkvoorkeur van consumenten.

Altijd scherp in een bewakende rol

Sterke merken zijn herkenbaar én consistent. Om dat uit te (blijven) stralen, zijn onder andere sterke en consistente uitingen en creatieve content nodig, zoals advertenties, banners, materialen voor tastings en sampling, displays en nieuwsbrieven. Dankzij onze kennis over retail, kunnen we snel en efficiënt handelen. En zijn we in staat om de juiste uitingen te ontwikkelen, die productintroducties maximaal zichtbaar maken en brand awareness vergroten.

Wij brengen rust, flexibiliteit en snelheid. We bewaken de huisstijl en verwerken de uitingen in de beeldbank. Zo helpen wij Alpro’s marketingafdeling al heel wat jaren. Zodat alle ogen op Alpro gericht blijven.

Dit team werkt aan Alpro

Tinja Kamp

Managing Partner

Joost van Rouwendaal

Creatief DTP-er

Saskia van Duyn

Jr. Project Manager

Ramon Snoek

Grafisch vormgever

Laura van de Giessen

Project/Account Manager