Contact

KR werkt vanuit een heerlijk, historisch pand in hartje Dordrecht.

Ons adres
Vrieseplein 2
3311 NK Dordrecht

tinja@krcommunicatie.nl of ingrid@krcommunicatie.nl
+31 (0)78 6143102

KvK-nr 23091295
BTW-nr NL807488033B01

Ons team
Bij KR werken 14 super enthousiaste professionals met allemaal dezelfde passie: creatieve communicatie. Ontdek ze allemaal

Social media
Volg ons op Facebook en Linkedin

 

Mis niks meer van KR, meld je aan voor onze update:

Leuk dat je wilt aanmelden voor onze nieuwsbrief. Vul je e-mailadres in en je ontvangt 1x per kwartaal een update in je mailbox boordevol inspirerende communicatie cases, KR nieuws en onze nieuwste projecten! 

 

Lees onze privacyverklaring om te zien hoe wij veilig met jouw gegevens omgaan.

Hoe vind je ons?

 

Auto

Bereikbaarheid vanuit Rotterdam
Volg de A16/E19 en houd de borden Dordrecht/Breda aan. Neem op de A16 afslag 21 richting Dordrecht-Centrum. Ga bij de stoplichten naar rechts en vervolg de Laan der Verenigde Naties (borden Centrum). Ga bij de tweede stoplichten naar rechts en vervolg je route op de Korte Parallelweg. Vervolg de weg tot aan de stoplichten bij station Dordrecht en sla hier linksaf. Ga op de stationsweg de eerste afslag links bij de ABN Amro. Vervolg je route op de Nicolaas Maessingel, rij alsmaar recht door en sla bij de eerste afslag links richting de Blekersdijk. Je bent er nu bijna!  Volg de Blekersdijk alsmaar rechtdoor tot de t-splitsing met de Cornelis de Wittstraat. Ga hier rechtsaf, je kunt ons pand al zien liggen.

Bereikbaarheid vanuit Breda
Volg de A16/E19 richting Rotterdam tot aan afslag 21 (Dordrecht-Centrum). Ga hier van de snelweg af. Houdt vervolgens de twee linkerrijstroken aan om linksaf te slaan op de de Laan der Verenigde Naties (borden naar Centrum/Wijk). Volg de Laan der Verenigde Naties, rij onder het viaduct door en ga bij de derde stoplichten die je tegenkomt naar rechts. Vervolg je route op de Korte Parallelweg. Vervolg de weg tot aan de stoplichten bij station Dordrecht en sla hier linksaf. Ga op de stationsweg de eerste afslag links bij de ABN Amro. Vervolg je route op de Nicolaas Maessingel, rij alsmaar recht door en sla bij de eerste afslag links richting de Blekersdijk. Je bent er nu bijna!  Volg de Blekersdijk alsmaar rechtdoor tot de t-splitsing met de Cornelis de Wittstraat. Ga hier rechtsaf, je kunt ons pand al zien liggen.

Parkeren
In de buurt van ons pand liggen 3 parkeergarages op ca. 5 minuten lopen, nl. Drievriendenhof, Veemarkt en Achterom.
Aan de Cornelis de Wittstraat, schuin tegenover ons groene hek is er ook een betaald parkeren terrein.

 

Openbaar vervoer

KR is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Dordrecht loop je in ongeveer 5 minuten naar ons kantoor. Plan je bezoek op 9292.nl.