MRDH

InnOVatieroute

Op vrijdag 13 december 2019 is het gezamenlijke innovatieprogramma van ov-bedrijven HTM en RET en de MRDH gelanceerd onder de naam ‘InnOVatieroute’. De InnOVatieroute heeft tot doel een impuls te geven aan het innovatief vermogen van het bedrijfsleven in de metropoolregio zodat er dat in de toekomst optimaal OV aangeboden kan worden aan reizigers.

KR bedacht de naam InnOVatieroute met bijbehorende pay-off Samen Vooruit en creëerde een krachtige vormtaal en lanceringsroute via diverse middelen, zoals een animatie en een website.

 

  • innovatieroute_website

De kracht van animatie

De lancering van het programma en de gecreëerde stijl was een succes. Onderdeel van de lancering was een korte presentatie op het jaarlijkse MRDH-event inclusief een aftrap van de animatie door de 3 partijen. Animatie is bij uitstek geschikt om een boodschap in korte tijd op een leuke en heldere wijze over te brengen. Extra impact werd gecreëerd door de grootte van het scherm van maar liefst 20 meter breed.

Meer informatie en de volledige animatie van de lancering is te vinden op de door KR in-house ontwikkelde website. Bezoek innovatieroute.nl

UW PROJECT OOK LANCEREN?

Wil je ook weten hoe wij uw project vorm kunnen geven en lanceren. Bel of mail met Tinja.

Tinja Kamp
tinja@krcommunicatie.nl
078-2033058