Verkeersveiligheid & mobiliteit

Verkeersveiligheid & mobiliteit

We hebben ruime ervaring met creatieve campagnes voor overheden

Al jaren werken we met veel plezier aan projecten rondom verkeersveiligheid en mobiliteit. Waarom? Omdat het altijd over relevante onderwerpen gaat. Vraagstukken waarin we met onze creativiteit en communicatiekennis ook echt het verschil kunnen maken: dáár halen we onze voldoening uit.

We werken altijd graag samen met de opdrachtgever en relevante specialisten. Zo werkt KR met een breed netwerk van o.a. gedragspsychologen en verkeerskundigen. Zo kijken we via welke wegen we een vraagstuk te lijf moeten of willen gaan. Gedurende elke fase van een project brengen wij ons advies uit en bepalen we de stappen die noodzakelijk zijn om tot effectieve oplossingen te komen.

Draagvlak creëren

Samenwerken is wat ons betreft cruciaal. Net als kritisch blijven op elkaar. Daarom steken we altijd veel energie in het ontwerp van het proces: helder en transparant. Ook zorgen we op deze wijze voor noodzakelijk draagvlak bij alle partners. Essentieel voor het succesvol opzetten en uitrollen van welke campagne dan ook. Want uiteindelijk telt alles alleen zó op tot de allerbeste oplossingen.

Wat kun je van KR verwachten?

Een dosis inspiratie, die onbekende deuren opent en nieuwe mogelijkheden biedt. En een organiserend vermogen, dat onze opdrachtgevers ook bij de implementatie van een campagne volledig ontzorgt. Dat is wat je van ons mag verwachten, omdat het allebei simpelweg in ons DNA zit. Ben je op zoek naar een inspirerende oplossing, een inventieve campagne voor  gedragsverandering of een kritische partner om mee te sparren? Dan ben je bij KR aan het juiste adres. En als we het doen, dan doen we het goed!

Cases

Opdrachtgevers

Met trots werken we voor

Drechtsteden

Voor verkeersveiligheid moeten we aandacht blijven vragen

KR is bedrijfsambassadeur van Maak een Punt van Nul. We hebben extra aandacht voor het thema binnen onze organisatie, zetten graag onze kennis en ervaring in zodat we meer impact kunnen maken.

“Iedereen wil veilig thuiskomen. Daar kunnen we samen voor zorgen” – Tinja Kamp