Communicatie

Communicatie

Communicatie is een manier om mensen in beweging te brengen, om ze te overtuigen of te helpen.

Beweging brengen

Communicatie is een effectief instrument om mensen in beweging te brengen, te informeren en te helpen. Het begint met luisteren. Dat zorgt voor de input die nodig is om een boodschap af te stemmen op de doelgroep én op wat je bij hen wilt bereiken.

Dit proces snappen wij als geen ander. Samen bepalen we het start/vertrekpunt: die input verwerken we we tot communicatieve oplossingen en campagnes. Door een aansprekende boodschap in een creatieve vorm op het juiste moment en plek te communiceren, bereiken wij effect. Wij realiseren blijvende gedragsverandering bij burgers, organisaties, klanten, medewerkers en consumenten. Zo levert communicatie een duurzame bijdrage aan het behalen van belangrijke doelstellingen.

Beginnen bij het begin

We beginnen met een heldere formulering van je doelen en inzicht in je doelgroep. Vervolgens ontwikkelen we het strategisch concept én het creatieve haakje. Omdat we middelenonafhankelijk werken, resulteert dit steeds in een optimaal passend concept. De ene keer kan het een campagne voor bewustwording of gedragsverandering zijn. In een ander geval is het een interventie, een interne campagne of een compleet nieuw communicatieconcept voor jouw organisatie of merk. Ook voeren we de campagne van A tot Z zelf uit. We regelen, organiseren én ontzorgen. Jij hebt slechts één aanspreekpunt. Wij blijven betrokken en monitoren de kwaliteit. Daar word jij als opdrachtgevers blij van, én niet onbelangrijk, wij ook.

Cases