Strategie, Marketing & Support

Strategie, Marketing & Support

Wij bedenken, ontwikkelen & realiseren

Strategische daadkracht

Een effectieve strategie bedenken en het ontwikkelen van uitingen en middelen, daar draait het gemiddelde communicatiebureau de hand niet voor om. Maar vervolgens álles regelen, deadlines trotseren, logistieke uitdagingen wegvegen en zelfs het onmogelijke mogelijk maken door de handen uit de mouwen te steken? Laat dat nu precies zijn waarin wij uitblinken. Zonder zweetdruppels op het voorhoofd manoeuvreren wij ons razendsnel door het moeilijkste parcours om onze opdrachtgever als winnaar over de finish te helpen.

Denken én doen met oog voor de realiteit noemen wij dat. Of strategische daadkracht. Van ons mag je een uitvoerbaar plan (voor je strategie, een campagne of marketingkoers) verwachten. Dat we vervolgens ook graag voor je uitvoeren. Verwacht van ons geen rapporten vol marketing buzzwords. Wij geven de voorkeur aan een grondige, maar ook luchtige en beknopte aanpak. Van een strategie die nieuwe inzichten en handvatten biedt voor het maken van slimme keuzes. Daarna verleggen we snel de focus op de praktijk en de realisatie.

“Strategie is kiezen wat je wel, maar vaker nog wat je niet gaat doen.”

Van onrust naar focus

Word jij net als de meeste marketeers en communicatiemedewerkers geleefd door een drukke agenda, veranderende doelstellingen en een constante stroom van nieuwe uitdagingen? Blijven daardoor de niet urgente, maar wel belangrijke zaken vaker liggen dan je zou willen? Wij zijn er om te helpen. Voor verschillende opdrachtgevers hebben we al jaren de rol van externe marketingcollega. Laat ons doen, regelen en fixen wat nodig is. Jij krijgt weer focus op je belangrijke taken.

Van woord naar daad

Bij KR houden we het niet alleen bij bij adviezen. We zijn denkers én doeners. Een strategisch plan zetten we om in concrete aandachtspunten. Vervolgens realiseren we de volledige campagne, van begin tot eind. In de uitvoerfase is onze toegevoegde waarde maximaal. Hoe groot de uitdaging ook, alles lukt als wij deze cruciale ondersteunende rol vervullen. We hebben contact met leveranciers, mediakanalen, drukkers en andere externen. Ondersteunen marketeers en zorgen ervoor dat iedere productie voldoet aan de hoogst mogelijke kwaliteits- en huisstijleisen. En dat allemaal binnen budget en conform planning. Vraag het maar. Wij krijgen het voor elkaar.

Interessante cases