Fast moving consumer goods

Wij werken voor fast moving consumer goods

Jouw merk op de kaart

Hoe zichtbaar wil jij zijn?

Wij hebben een passie voor food. Of dat nu gaat om een winkelactivatie, een productintroductie of een compleet nieuwe verpakkingslijn. Wij vragen aandacht voor merken en ontwikkelen met krachtige ideeën sprankelende verpakkingen, opvallende winkelpresentaties en POS-materialen. Echte brand awareness voor jouw merk.

Marketing support

Voor onze opdrachtgevers in food hebben we ook een ondersteunende rol. We fungeren als een externe collega, geven support en ontzorgen. We zorgen voor een consistente uitstraling op de winkelvloer en bewaken je huisstijl. We bouwen samen aan jouw branding. Van creatie tot aan uitwerking en documentenbeheer.

“We kunnen alles, maar jij bepaalt de mate van ontzorging.”

Sterke salespresentatie nodig?

Ook voor een sterke salespresentatie kun je bij ons terecht. Want zonder goed verhaal is een plek in het overvolle schap niet vanzelfsprekend. Wij gaan samen met jou op zoek naar de raak-factor van jouw merk. Wat voegt jouw product toe in het schap en hoe onderscheid je je van je concurrent? Waarmee verleid jij de consument? Ben je smaakvoller? Duurzamer? Of gewoon goedkoper? Dat zetten we om in een sterke selling story zodat jij de retailer of je doelgroep kan overtuigen en leveren we aan in een professionele PowerPoint waar jij zelf mee verder kunt.

We doen dat trouwens niet alleen voor retail, maar ook voor foodmerken in het out-of-home en het petrolkanaal.

Wij werk(t)en voor deze lekkere merken.

provamel