FIGO

Awareness campagne

De brancheorganisatie van Fabrikanten en Importeurs in Gas en Oliebranders (FIGO) staat voor veilige, energiezuinige en milieuvriendelijke branders met een hoge kwaliteit en biedt tevens gecertificeerd onderhoud. Een niche markt die door een nieuwe wetgeving van de overheid in beweging moet komen.

Deze nieuwe wetgeving met aangescherpte eisen voor de uitstoot van gassen, was voor de FIGO leden aanleiding voor een brede awareness campagne. Doel: informeren van de markt en eindgebruikers op tijd actie te laten ondernemen.

70mg

Een belangrijk getal: 70mg. Dit is namelijk de nieuwe NOx emissie-eis die de overheid vanaf eind 2016 stelt voor grotere gasbranders. Om wachttijden te voorkomen heeft FIGO besloten om in een vroeg stadium de eindgebruiker te informeren. In samenwerking met de overheid zijn er informatieve bijeenkomsten georganiseerd. KR kreeg de verantwoordelijkheid voor alle informerende uitingen.

Een animatie gaf de mogelijkheid om het complexe verhaal op een begrijpelijke en effectieve manier met de doelgroep te delen. De website en de folder geven meer gedetailleerde informatie. Het resultaat van de campagne: meer verspreiding van het werk zodat wachttijden voorkomen worden én een zeer goede verstandhouding met de overheid.

AWARENESS CREËREN VOOR UW MERK?

Mail of bel Tinja even, die helpt je graag verder!

Tinja Kamp
tinja@krcommunicatie.nl
078-6143102