Doe-het-zelf

Creatief bureau voor de doe-het-zelf-branche

Ook in de doe-het-zelf-branche timmeren wij hard aan de weg

In doe-het-zelf-winkels wil je verleiden en de aandacht trekken

Door onze jarenlange ervaring in retail met fast moving consumer goods, weten we wat werkt. In het schap en daarbuiten. Misschien vind je dat de consument in doe-het-zelf-branche anders is, maar in alle gevallen wil je verleiden en de aandacht trekken van de consument. Natuurlijk zijn er branche-specifieke uitdagingen waarmee we rekening houden en waarvoor we een oplossing vinden.

Onderscheiden in doe-het-zelf-winkels

We zijn sterk in het ontwikkelen van opvallende winkelpresentaties en POS-materialen. Ook denken we graag mee over een promotie, winkelactivatie, een productintroductie of een compleet nieuwe verpakkingslijn. De volledige ontwikkeling hiervan is absoluut één van onze expertises. Kortom, in het doe-het-zelf-kanaal zorgen we voor optimale brand awareness voor jouw merk.

Pakkende sales-presentaties & support naar wens

Voor zowel intern, bijv. voor je sales team, als extern, bijv. voor winkelpersoneel of inkoper hoofdkantoor, kunnen we je helpen met een overtuigend salesverhaal samen met lekker beeld. Denk hierbij aan een professionele powerpoint, een enthousiasmerende video, een mooie folder, mogelijk samen met een opvallend incentive voor de salespartner.

Daarnaast ondersteunen we je op diverse manieren, net waar jij behoefte aan hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inkoop van POS-materialen. En bovendien bewaken we jouw huisstijl in de ontwikkeling van alle middelen voor een consistentie uitstraling.

Eerder bouwden we aan deze merken