Internationale campagne voor een wereldspeler

De Heus Animal Nutrition is een wereldspeler in de agrarische sector op het gebied van diervoeding. De recente expansie richting landen als Polen, Tsjechië, Vietnam, Brazilië en Zuid-Afrika versterkte de behoefte aan een consistente, internationale communicatiecampagne. Een campagne, waarmee afstand wordt genomen van de traditionele wijze van communiceren in deze sector. En waarmee De Heus laat zien, dat het méér is dan een diervoederproducent alleen.

De onderscheidende kindmetafoor symboliseert precies waar De Heus voor staat: energie, lef, grenzen verleggen, ontdekken, vooruit willen, etc. Want in alles wat De Heus doet, wil het de stuwende kracht van vooruitgang zijn. Voor zijn klanten én voor de sector. Powering progress

POWERING PROGRESS

Powering progress. Dat is de slogan waaronder de internationale campagne het licht zag. Een slogan die tevens is doorgetrokken naar de titel van het nieuwe inspirationele relatiemagazine Vooruit! Een magazine met een brede variatie aan artikelen, discussies, interviews en achtergrondverhalen. Maar die ook is vertaald naar een eigentijdse animatie. Waarin de hele merkbelofte van De Heus nog een keer compact wordt weergegeven.

Interesse in onze aanpak?

Michel kan je alles over deze case vertellen. Neem gerust contact op.

Michel Kokshoorn
De K van KR
michel@krcommunicatie.nl
06-53880925