Vacature:

Gezocht:

Grafisch vormgever / Creatief DTP-er

Medior: 2 – 5 jaar ervaring
32 tot 40 uur per week

Wegens het vooruitzicht op flink veel nieuwe opdrachten zoeken we een creatieve vormgever die werkt met de precisie van een Zwitsers uurwerk.

KR communicatie is een creatief communicatiebureau. We zijn actief voor mooie food-merken als Alpro, SPA en Inproba. Voor B2B-opdrachtgevers als Arcus, De Heus en Hoogesteger. En voor verschillende overheden rondom de thema’s verkeersveiligheid, armoedebestrijding en beweging. Een veelzijdig rijtje klanten wat zeer divers werk oplevert.

Om onze studio te versterken zoeken we per direct een Grafisch vormgever / Creatief DTP-er die ons helpt met het ontwikkelen van campagnemiddelen, advertenties, magazines, social assets en POS-materialen zoals displays en schapcommunicatie. Voor deze functie is het belangrijk dat je binnen bestaande huisstijlen kunt werken, maar toch verrassend fris uit de hoek komt. Ook verwachten we dat je een pro bent met kleurprofielen en stansmessen. En kun jij jouw werk nauwkeurig aan drukkers en andere leveranciers aanleveren.

Jij hebt…

  • …relevante werkervaring die je kunt laten zien in je indrukwekkende portfolio
  • …de communicatievaardigheden om opdrachtgevers en projectmanagement-collega’s mee te nemen in jouw keuzes en adviezen
  • …zin om bij Dordrechts leukste communicatiebureau te werken aan mooie en uiteenlopende projecten
  • …kennis over en ervaring met alle gangbare creatieve software

Wij bieden jou…

  • een plekje in ons team van 12 vol enthousiaste collega’s
  • volop gezelligheid met collega’s, want wij grijpen elke gelegenheid aan om iets te vieren
  • een salaris passend bij ervaring en opleiding incl. goede arbeidsvoorwaarden
  • een contract van 6 maanden in 1e instantie, die wij graag omzetten in een contract voor onbepaalde tijd; contract geldt voor 32-40 uur per week
  • bij 40 uur werken 2 thuiswerkdagen

KR communicatie…

…is een creatief communicatiebureau met 30 jaar ervaring in full-service oplossingen voor marketing- en communicatievraagstukken. We willen graag alles van onze klanten weten, omdat het ons helpt om werk te maken dat opvalt en raakt. Wij vertalen de ambities van onze klanten naar creatieve communicatieoplossingen en brengen zo mensen in beweging. We vinden het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen. We houden van gezelligheid en goed samenwerken vinden we erg belangrijk, want dit is de beste basis voor resultaat.

Tot snel?

Mail je c.v., portfolio en motivatiebrief in welke vorm dan ook naar sollicitatie@krcommunicatie.nl. We houden je op de hoogte van het proces.

Sollicitaties zonder portfolio worden niet in behandeling genomen.

Nb. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.