vacature:

Project Manager communicatie

Jij bent die energieke zelfstarter die snel thuis is bij onze klanten. Die deadlines een sportieve uitdaging vindt, de projectmatige touwtjes strak in handen houdt en de belangen van de klant veiligstelt zonder collega’s uit het oog te verliezen.

Wegens toename van werkzaamheden en het vertrek van een collega zoeken we versterking voor ons accountteam. Ben jij de KR-achtige project manager die binnenkort bij ons komt werken?

In deze functie ben je de spil tussen onze klanten en ons. Je hebt dagelijks contact op projectniveau. Je coördineert projecten, brieft onze in- en externe creatieven, haakt toeleveranciers aan en zorgt voor begrotingen en facturatie. Samen met een crea-collega en één van onze senior accountmanagers vorm je een accountteam.

Wij vragen

 •   Mbo/Hbo denk- en werkniveau (media- of communicatie-opleiding is een pré)
 •   Kennis van en ervaring met offline media (online en social media is een pré)
 •   Kennis van en ervaring met Microsoft 365
 •   Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van het Nederlands (mondeling als schriftelijk), bij voorkeur ook het Engels
 •   Een servicegerichte mindset en altijd op zoek naar oplossingen
 •  
  Jouw KR-acht
  Je houdt van afwisseling in je werk en je bent een aanpakker. Jij hebt een grote liefde voor marketing, media en communicatie. Je ziet wat er moet gebeuren, je bewaart het overzicht, weet wat er nodig is om je doel te bereiken en gaat daarvoor. Een beetje stress doet je niks, je houdt te allen tijde de kwaliteit onder controle en het belang van de klant. Je bent ondernemend, kan goed zelfstandig werken maar werkt ook graag in teamverband. En het spreekt voor zich dat je veel zin hebt om in ons gezellig team mee te draaien.

  Wij bieden

 •   Een zeer afwisselende job, bij een fijn team, gevestigd in een monumentaal pand in Dordrecht.
 •   Zeer gevarieerde en toffe klanten, in diverse branches (FMCG, B2B, gemeente&overheid).
 •   Een contract van 1 jaar met de intentie hier een vast dienstverband van te maken; dienstverband van 32-40 uur per week, 8 uur per dag.
 •   Flexibele thuiswerkdag (incl. thuiswerkvergoeding en laptop/mobiele telefoon).
 •   Salarisindicatie: marktconform (afhankelijk van ervaring en opleiding).
 •  

  KR communicatie
  Wij zijn een creatief communicatiebureau met ruim 25 jaar ervaring in full-service oplossingen voor marketing- en communicatievraagstukken. We willen graag alles van onze klanten weten, omdat het ons helpt om werk te maken dat opvalt en raakt. Wij zijn een stel enthousiaste professionals die de ambities van onze klanten vertalen naar creatieve communicatieoplossingen die mensen in beweging brengen. We zijn ook een stel gezellige collega’s die uitkijken naar kantoormomenten en tot die tijd uitgebreid samen slack’en en teams’en, als het (weer) kan, samen lunchen en borrelen. Prettig samenwerken vinden we belangrijk, want dit is de beste basis voor resultaat.

  Tot snel?
  Mail je cv en jouw motivatie naar sollicitatie@krcommunicatie.nl. Wie weet zien we elkaar binnenkort!

  We bekijken alle sollicitaties en je wordt op de hoogte gesteld van de voortgang van de sollicitatieprocedure.

  Ingrid Kouwenhoven
  Managing Partner
  Ingrid@krcommunicatie.nl