Digitaal bureau Elephant

Een vloeiende samenwerking

Een aangescherpte propositie van Elephant was aanleiding voor een rebranding-traject waarbij KR tekende voor een deel van de strategie, de verwoording en de visualisatie daarvan. D.m.v. diverse brandkey sessies wisten we samen met het team van Elephant een solide basis te leggen voor de merkidentiteit. Van daaruit bouwden we verder aan de visualisatie daarvan. Een vernieuwd logo en visual identitiy die recht doet aan het ambitieniveau van Elephant.

Dankzij een zorgvuldig brandkey traject creëerde wij samen met Elephant vlot de juiste handvatten voor een creatief ontwerpproces. In de eerste ontwerpronde presenteerde KR drie verschillende voorstellen. Hieruit is een keuze gemaakt die verder is uitgewerkt tot het huidige nieuwe logo.

Zullen we_

Vanuit de strategische sessie verkregen we het inzicht dat Elephant als bureau overtuigd is van de kracht van samenwerking. Intern, maar net zo goed met opdrachtgevers. Wij ontwierpen daarom een toegankelijke en ambitieuze olifant die hoog reikt en van zich laat horen. Verder bepaalden we samen de tone of voice van de communicatieuitingen. Want een goed verhaal draag je uit in woord en beeld.

Op zoek naar de juiste toon?

Kevin legt je graag uit hoe woord en beeld elkaar kunnen versterken.

Kevin Sträter
kevin@krcommunicatie.nl
078 6143102